Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hop sem Hop tam Sezemice

10. 5. 2008

Ná závody Hop sem hop tam do Sezemic jsme se docela těšily - meteorologové slibovali hezké počasí a sezemický tým pořadatelů zaručoval skvělou organizaci závodů. Pan rozhodčí Spolek se na nás dobře připravil a vymyslel velmi zajímavé parkury, které ovšem ne každému seděly (třeba zkoušky A2 byly hoodně těžké a jen hrstka týmů si s nimi poradila) 

 

Ranní jumping byl příjemně běhavý, i když mi dalo hodně práce, abych Denču trochu rozhýbala (po včerejším výletě ji bolely nožičky a radši by celý den vyspávala v boudičce), ale nakonec se přece jen v půlce parkuru rozběhla. Bezchybný běh a rychlost 4,2 m/s nám vynesl 4. místo 

 

Ve zkouškách jsme skončily na 6. místě díky 2 chybám (tu zónu skočenou téměř z půlky kladiny mám ještě před očima  ).

 

V posledním běhu agility jsme byly nejrychlejší, ale jedna chybička a jedno odmítnutí nás posunuly na stříbrnou pozici. Parkur byl docela zapeklitý, protože z 9 závodníků MA1 doběhli jen tři .

 

K našemu velkému překvapení se vyhlašovalo i 4. místo, takže byla Denča nakonec na "bedně" dvakrát  Jako obvykle s námi byl na závodech i kámoš Matěj a ten si odvezl krásný pohár za 2. místo v jumpingu LA1 - je to jeho první pohár, který patří z velké části paničce Kátě za obrovskou trpělivost, jakou s Máťou má . Gratulujeme a jen tak dál!

 

Náhledy fotografií ze složky Hop sem hop tam Sezemice