Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Jaroměřský preclík

26. 7. 2008

Tentokrát jsme se na závody musely vypravit samy - Mirkovi se nechtělo a ke Kátě, Milanovi a Matějovi do auta bychom se všechny nevešly. Řekla jsem si, že alespoň jednou do měsíce vezmu veteránku Sikinku na nějaké závody s sebou, takže jela také 

 

Cvičák v Jaroměři jsme našly hned (však jsme tam s Káťou bloudily před rokem ) a asi jsme vypadaly jako nedočkavci, protože jsme dorazily jako první ze všech závodníků  Našly jsme si pěkné místo u parkuru a čekaly na ostatní. 

 

Sluníčko do nás po celý den pražilo i ve stínu, holky jsem pravidelně polévala vodou a ani jsem je nemusela nutit pít, protože žízeň byla opravdu veliká. Ale i přesto jsme nedopadly zase tak špatně. Siki v jumpingu získala 4. místo a ve druhém běhu agility se bohužel diskvalifikovala. Po bezchybném a rychlém běhu se kousek před koncem parkuru rozhodla, že si chce dnes ještě jednou přeběhnout přes kladinu, na místě se otočila, oběhla mě a ladně vyběhla na kladinu. Možná chtěla něco pošeptat do ouška panu rozhodčímu, který byl o kladinu opřený, nevím, ale každopádně to byla velká škoda, mohlo z toho být krásné první místo Ale i tak byla Siki spokojená, protože se vyhlašovalo i to nevděčné 4. "bramborové" místo z prvního běhu, takže o dobrůtky nepřišla.

 

Jessie běhala moc hezky, ale ve zkouškách se jí podařilo skočit zónu, což ji posunulo na 4. místo (i přesto má další zkoušku složenou na výbornou). Škoda jen, že v Jaroměři nebylo rozdělené hodnocení na A1 zvlášť tak, jak tomu bylo vloni. Se zkušenými závodníky Jessie zatím síly ještě měřit nemůže, ale mezi jedničkáři se rozhodně neztratila. 

 

Denča se tentokrát tvářila, že v životě nenabíhala do slalomu sama - měla trošku smůlu v tom, že v prvním běhu se přímo ve slalomu jeden "mediový" pejsek vykakal a v posledním běhu se přímo před slalomem vyčůrala čubinka startující před Denčou. I přesto byla Denča na bedně - a to ve zkouškách MA2 na třetím místě 

 

Náhledy fotografií ze složky O Jaroměřský preclík