Jdi na obsah Jdi na menu
 


Opsion 003

22. 3. 2009
ObrazekO víkendu jsme se zúčastnily dalších závodů Opsion v Hradci Králové. Původně mělo být krásné jarní počasí, ale nakonec si počasí opět prosadilo svou a závodníci byli stejně jako při minulých závodech nuceni mrznout a zahřívat se zimním oblečením, teplými nápoji a běháním po parkuru ;-) Závody pískala Alice Glöcknerová, která stavěla velmi rychlé, ale zároveň pořádně zákeřné parkury.
 

Tentokrát se dařilo víc Jessince, kterou ani hárání nevyvedlo z formy a běhala s větrem o závod. Hned v prvním jumpingu a hned na 3. překážce jsme si bohužel vysloužily diskvalifikaci, která mě hodně mrzela, protože zbytek parkuru jsme prosvištěly jako jedni z nejrychlejších a navíc s krásnými zónami. Jessinka byla od rána na běhání tak natěšená, že jsem si ji nedokázala stáhnout na jinou překážku a bylo vymalováno. Kvůli hárání jsem po celý víkend Jess venčila mimo hlavní plochy a bylo na ní hodně znát, jak je z toho smutná, že si nemůže jít hrát s ostatními čtyřnohými kamarády :-( Tak si to snad na příštích závodech vynahradí... 

Výsledky sobota:
Jessie   agility – 12. místo z 36 týmů
zkouška SA1 – 5. místo z 13 týmů
jumping - DIS
Denny agility - DIS
            zkouška MA2 - DIS
            jumping – 4. místo ze 14 týmů
 
Výsledky neděle:
Jessie   agility – 17. místo z 29 týmů
zkouška SA1 – 3. místo z 12 týmů
jumping – 10. místo z 28 týmů
Denny agility – 9. místo z 18 týmů
            zkouška MA2 – 3. místo z 5 týmů
            jumping – 10. místo z 18 týmů

Obrazek

Nakonec tedy byly obě holky na bedně v neděli ve zkouškách a obě na 3. místě (asi aby si neměly co vyčítat). Pro Jessinku to byly poslední závody v kategorii SA1 a příště bude již startovat v SA2 – podmínky splnila už někdy před 9 měsíci, takže přestup nemá cenu dále odkládat ;-)

Obrazek