Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prvomájové závody Jičín

1. 5. 2009
Koncem roku jsme se na cvičáku dohodli, že kromě letních závodů letos uspořádáme ještě jedny jarní závody. Původně to měly být menší závody pro 80 lidí, ale díky velkému zájmu závodníků jsme počet startujících zvedli na 100. Jako rozhodčí jsme si pozvali dobře naladěnou Alici Glöcknerovou, která si pro nás připravila moc pěkné a běhavé parkury. I počasí se vydařilo - možná až moc, protože sluníčko pařilo od samého rána až do večera.

 

Celý den jsem coby jeden z pořadatelů poletovala po cvičáku, takže jsem bohužel neměla moc času na Jessinku. Ale co, aspoň mohla odpočívat ve stínu v boudičce a sbírat sílu na jednotlivé běhy ;-) A docela se nám i dařilo - opět jsme si nevysloužily ani jednu diskvalifikaci, všechny běhy se nám podařily na "výbornou" a ze 3 běhů jsme zaběhly dokonce hned dva bez chyby. Jediná chybička, která se nám za celý den přihodila, byla odskočená zóna na kladině při posledním běhu.

Jumping - 6. místo z 38 týmů (čistý běh, rychlost 4,73 m/s)
Zkouška SA2 - 2. místo z 8 týmů (čistý běh, rychlost 3,979 m/s)
Agility - 11. místo z 37 týmů (1 chyba, rychlost 4,19 m/s)

 

Obrazek


Byla jsem tedy více než spokojená :-D Mám radost z toho, že se Jessinka pomaličku stává ovladatelnější a nabírá na rychlosti i přesnosti. Sice jsme ještě neodbouraly štěkání na parkuru, ale přijde mi, že se Jess tím radostným štěkáním sama burcuje k vyšším výkonům, takže to řešit nebudu ;o)

 

Za fotografie děkujeme Jardovi Vondráčkovi ;-)

 

Náhledy fotografií ze složky Prvomájové závody agility