Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozkoš 2008

25. 5. 2008

Před rokem se nám na závodech na Rozkoši moc líbilo, takže jsem vůbec neváhala a přihlásila Denču hned v listopadu 2007 po vydání propozic. Pár dní před závody se navíc uvolnilo nějaké to místečko, takže jsem dohlásila i Siki do veteránů.

 

Závody, které pořádají Sultánci z Havlovic, patří vždy mezi ty nejlépe organizované, takže je to opravdu běhání pro radost. Ani na Rozkoši tomu nebylo jinak - žádné zmatky, výsledkové listiny visely během chvilky po doběhnutí kategorie, přestavby parkurů probíhaly také rychle a také oba rozhodčí Roman a Iveta Lukáčovi ze Slovenska byli po celý víkend příjemní. Navíc stavěli moc zajímavé parkury - rychlé, běhavé, ale přesto plné technických obratů, na kterých se velká část závodníků měla šanci diskvalifikovat :-)) Denču musím pochválit, protože běhala moc pěkně, za víkend neměla ani jednu diskvalifikaci a vyhrála 4 krásné poháry a jednu medaili:

sobotní jumping - 1. místo

sobotní zkoušky - 4. místo

sobotní agility - 3. místo

nedělní open - 2. místo

nedělní zkoušky - 2. místo

nedělní jumping - 3. místo

 

Sikinka napsala o prožitém víkendu také pár slov - více také najdete na www.beagleteam.eu (chvilku strpení - jen co to Jana doplní na své stránky ).

 

Vzhledem k tomu, že jsem musela nechat změřit Sikinku, protože to byly její první oficiální závody, tak jsem využila příležitosti a nechala přeměřit i Jessie. Iveta Lukáčová se moc divila, že Jessince už bude osmnáct , když je tak "maľučká" - naměřila 33 cm, takže Jessie opravdu bude startovat v kategorii "small". A Roman Lukáč dokonce konstatoval, že by se mu takový mrštný esíčkový bíglík taky líbil 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Rozkoš 2008