Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. června 2009 se nám narodila štěnátka (barvy tricolor, bicolor a dokonce vzácného zbarvení harepied!) - jedná se o první vrh od naší Dennynky a zároveň první vrh v naší chovatelské stanici Foxy Dreamer.

  

Všechna štěňátka z A-vrhu mají nové páníčky !

Další štěňátka v nejbližší době neplánujeme  

   

Velká fotogalerie štěňátek zde.  

 

Informace o každém štěňátku zvlášť zde.

 

Obrazek

Štěňátka od nás  jsou odchována v bytě (s přístupem na zahrádku) a je jim věnováno maximum péče a lásky tak, aby z nich vyrostli správní bíglíci. Štěňátka budou řádně odčervená, očkovaná, tetovaná i čipovaná a nový páníček dostane ke svému štěňátku průkaz původu (=rodokmen), Europas (mezinárodní očkovací průkaz), řádnou kupní smlouvu, CD s fotografiemi, hračku a kvalitní granule pro první dny v novém domově.

Budeme se vždy snažit o to, aby se všechna štěňátka dostala do dobrých rukou. S novými majiteli chceme zůstat ve spojení a rádi jim s čímkoliv poradíme či pomůžeme - ať již ohledně výchovy a výcviku, nebo přípravy na výstavy, závody či zkoušky.

Pokud máte zájem o štěňátko z naší chovatelské stanice, kontaktujte nás na telefonu 00420 776 389 884 příp. na naší e-mailové adrese.

 

Matka: Ch. Hannah Ithaka Bohemia

Obrazek

Otec: Ch. Dortík Tergy

Obrazek

 

Je jen na Vás, zda dáte přednost nějaké známější a větší chovatelské stanici, nebo jestli si raději  pořídíte výborně socializované a hlavně vymazlené štěňátko od nás   Pokud jde o můj názor, tak i já osobně jsem si obě bígličky pořídila z menších chovatelských stanic a rozhodně nelituji. Je totiž velký rozdíl, jestli štěňátko vyrůstá v kotci či výběhu, nebo jestli stráví první týdny svého života v bytě po boku "člověčí smečky". Má to vliv nejen na psychický vývoj štěňátka a jeho budoucí vztah k lidem, ale ovlivní to samozřejmě i jeho hygienické návyky a noví páníčci pak mají o hodně usnadněnou další výchovu...

Nikoho nebudu nutit k účasti na výstavách či jiných akcích, prioritou pro mě je, aby štěníci našli láskyplný domov u hodných páníčků  Ostatně, já jsem původně při pořízení Denči na výstavy také nepomýšlela, a pak to přišlo tak nějak samo

 

 Pokud se stále ještě rozhodujete, zda si pořídit bígla s průkazem původu nebo bez něj, přečtěte si o tom nejprve něco málo na stránkách chovatelské stanice belgických ovčáků Z Kovárny - moc hezky a pravdivě napsaný článek se otevře po kliknutí zde.

 

Obrazek

Am 3. Juni 2009 sind die Welpen geboren - es wird der erste Wurf von unserer Denny und zugleich der erste Wurf von Zwinger "Foxy Dreamer"  

Alle Welpen haben schon neues Zuhause gefunden  

 

Große aktualisierte Fotogalerie finden Sie hier - www.foxydreamer.rajce.net.

 

Die Welpen werden liebevoll im Haus (später auch im Garten) betreut und bekommen sehr viel Liebe und Pflege, damit aus den Babys die richtigen Beagles wären. Die Welpen werden von der Abgabe entwurmt (2-3x), geimpft (Grundimmunisierung), tätoviert und gechipt und jeder Welpenkäufer erhält zu seinem Beaglebaby auch FCI-Ahnentafel, EU-Heimtierausweis, Kaufvertrag, CD mit Fotos und Futter für die ersten Tage in neuem Zuhause.

Die Welpen werden nur in gute Hände abgegeben. Nach Abgabe des Welpen wollten wir dem neuen Besitzer gerne mit Rat und Tat zur Verfügung stehen.

Dank den Eltern sollten die Welpen für Ausstellungen, jagdliche Verwendung und auch zum Sport (Agility u.a.) geeignet werden. Falls Sie an einem gesunden, wesensfesten und bestens sozialisierten Beagle von "Foxy Dreamer" interessiert sind, schreiben Sie uns an E-Mail-Adresse 

  

Mutter: Ch. Hannah Ithaka Bohemia

Obrazek

Vater: Ch. Dortík Tergy

Obrazek

Dortík ist konfliktlos, anschmiegsam, hat sehr schöne Stellung und Bewegung

Farbe: harepied

Erfolgreiche Eltern: Vater - Chardon Wizzard of Oz, Mutter - Jasmine Tergy

Austellungserfolge von Dortík: Juniorchampion von Österreich, Junion-Klubsieger in Litauen, 3x Res. CACIB, CAJC ČR, CAJC SR, CAC ČR, CAC SR, CACA A, VDH CHA D, Res. CAC D

DKK: 0/0